TERRINA DE TONYINA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Informació nutricional

  • Energia

    311,15kcal

  • Hidrats

    12,18g

  • Proteïnes

    28,74g

  • Greixos

    59,08g

Com fer TERRINA DE TONYINA

  • PAS 1

    En un bol, aixafar el formatge amb una forquilla. Afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca, els ous batuts, l'Avecrem Ajo y Perejil Granulado, la farina de blat de moro dissolta en llet, l'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i la tonyina esmicolada.

  • PAS 2

    Untar de margarina el motllo i escampar-hi pa ratllat per sobre.

  • PAS 3

    Abocar aquest preparat i coure a forn moderat (170ºC) durant uns 40 minuts aproximadament. Abocar tebi a la safata de servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online