Ingredients
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer TOMBET AMB SÀLVIA I OU POCHÉ
-
PAS 1
Tallar totes les verdures a trossos regulars. Ofegar-los en una cassola amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica de sal. Coure uns 20 minuts i afegir-hi el caldo. Coure uns 10 o 20 minuts més, fins que les verdures estiguin toves. Afegir-hi la sàlvia i tapar la cassola. Apartar del foc i deixar reposar.
-
PAS 2
Tallar totes les verdures a trossos regulars. Ofegar-los en una cassola amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica de sal. Coure uns 20 minuts i afegir-hi el caldo.
-
PAS 3
Coure els ous poché: folrar un vas o tassa amb paper film i cobrir-lo amb oli. Posar-hi un ou a dins i fer un farcellet lligat amb un fil. Repetir la operació amb tots els ous. Submergir els farcellets en aigua calenta (uns 80º) evitant que entri aigua en el nus. Quan estigui la clara cuita retirar del foc i mantenir els ous en aigua. Servir el tombet amb la salsa de Tomate Frito Gallina Blanca i l'ou poché.
-
PAS 4
Coure uns 10 o 20 minuts més, fins que les verdures estiguin toves. Afegir-hi la sàlvia i tapar la cassola. Apartar del foc i deixar reposar.
-
PAS 5
Coure els ous poché: folrar un vas o tassa amb paper film i cobrir-lo amb oli. Posar-hi un ou a dins i fer un farcellet lligat amb un fil. Repetir la operació amb tots els ous.
-
PAS 6
Submergir els farcellets en aigua calenta (uns 80º) evitant que entri aigua en el nus. Quan estigui la clara cuita retirar del foc i mantenir els ous en aigua. Servir el tombet amb la salsa de Tomate Frito Gallina Blanca i l'ou poché.