TONYINA A LA CASSOLA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer TONYINA A LA CASSOLA

  • PAS 1

    Remollar la tonyina tallada a trossos en aigua. Escórrer-la i assecar-la.

  • PAS 2

    Tallar les cebes, els alls, els tomàquets, les patates, el pebrot en juliana. POsar-ho tot en una cassola.

  • PAS 3

    Sofregir-ho tot a foc lent, quan la salsa estigui espessant afegir la tonyina, condimentar-ho tot amb AVECREM PEIX esmicolar i tapar-ho. Deixar coure uns 15 minuts.

  • PAS 4

    Tot seguit apagar el foc i esperar uns minuts per a servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online