TRUITA EN SALSA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer TRUITA EN SALSA

  • PAS 1

    Pelar les patates i tallar-les rodones. Tallar la ceba a dauets. Tallar els pebrots també a dauets. Fregir-ho tot a la paella amb oli d'oliva. Quan estigui a mig fregir afegir-hi les patates i fregir fins que estiguin tendres.

  • PAS 2

    Batre bé els ous i afegir-hi el sofregit amb les patates. A la paella amb oli fer una truita mirant que sigui més alta que ampla. Daurar bé i reservar. Posar en una olla alta un pebrot verd tallat a dauets i una ceba tallada igual. Refregir i afegir-hi l'Avecrem Ajo y Perejil Granulado. En un morter, aixafar el safrà i afegir-hi el vi.

  • PAS 3

    Quan tot estigui fregit, afegir-hi el líquid del morter i bullir. Quan comenci a bullir afegir la truita al caldo i anar-la punxant de tant en tant perquè la salsa vagi entrant a dins. Deixar que la salsa redueixi i servir calent.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online