Ingredients
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
Com fer TRUITA EN SALSA
-
PAS 1
Pelar les patates i tallar-les rodones. Tallar la ceba a dauets. Tallar els pebrots també a dauets. Fregir-ho tot a la paella amb oli d'oliva. Quan estigui a mig fregir afegir-hi les patates i fregir fins que estiguin tendres.
-
PAS 2
Batre bé els ous i afegir-hi el sofregit amb les patates. A la paella amb oli fer una truita mirant que sigui més alta que ampla. Daurar bé i reservar. Posar en una olla alta un pebrot verd tallat a dauets i una ceba tallada igual. Refregir i afegir-hi l'Avecrem Ajo y Perejil Granulado. En un morter, aixafar el safrà i afegir-hi el vi.
-
PAS 3
Quan tot estigui fregit, afegir-hi el líquid del morter i bullir. Quan comenci a bullir afegir la truita al caldo i anar-la punxant de tant en tant perquè la salsa vagi entrant a dins. Deixar que la salsa redueixi i servir calent.