Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
Com fer TXANGURRO EN AMANIDA
-
PAS 1
Escalfar el Caldo de Pescado Gallina Blanca, afegir-hi el vi i el vinagre. Abocar-hi el bou de mar i deixar-lo coure 15 minuts. Escórre'l i treure'n tota la carn. Reservar-la. (També es pot fer servir cranc en llauna o palets de surimi).
-
PAS 2
Barrejar la maionesa amb el concentrat de tomàquet i el suc de la tófona. Pelar i tallar la poma a trossos. Rentar l'api i tallar-lo en juliana. Barrejar la poma i l'api amb el bou de mar i la tófona tallada a làmines. Afegir-hi unes cullerades de maionesa amb el concentrat de tomàquet i barrejar bé.
-
PAS 3
Escaldar el tomàquet, pelar-lo i treure'n les llavors. Tallar-lo a daus i reservar-lo. Formar una base de canonges al fons del plat, repartir-hi l'amanida de bou de mar per sobre i decorar-la amb la maionesa, el ciboulet picat i els daus de tomàquet. Servir freda.