TXANGURRO EN AMANIDA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer TXANGURRO EN AMANIDA

  • PAS 1

    Escalfar el Caldo de Pescado Gallina Blanca, afegir-hi el vi i el vinagre. Abocar-hi el bou de mar i deixar-lo coure 15 minuts. Escórre'l i treure'n tota la carn. Reservar-la. (També es pot fer servir cranc en llauna o palets de surimi).

  • PAS 2

    Barrejar la maionesa amb el concentrat de tomàquet i el suc de la tófona. Pelar i tallar la poma a trossos. Rentar l'api i tallar-lo en juliana. Barrejar la poma i l'api amb el bou de mar i la tófona tallada a làmines. Afegir-hi unes cullerades de maionesa amb el concentrat de tomàquet i barrejar bé.

  • PAS 3

    Escaldar el tomàquet, pelar-lo i treure'n les llavors. Tallar-lo a daus i reservar-lo. Formar una base de canonges al fons del plat, repartir-hi l'amanida de bou de mar per sobre i decorar-la amb la maionesa, el ciboulet picat i els daus de tomàquet. Servir freda.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online