VERDURES ROSTIDES AL FORN

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer VERDURES ROSTIDES AL FORN

  • PAS 1

    Tallar a trossos les albergínies i els carbassons a rodanxes fines, abocar-hi una mica de sal per sobre i deixar 15 minuts perquè deixin anar l'aigua. Assecar bé després. Tallar a rodanxes gruixudes els tomàquets, prèviament rentats. Assecar bé després. Tallar a rodanxes gruixudes els tomàquets, prèviament rentats. Rentar els xampinyons i untar lleugerament les verdures amb l'oli d'oliva i posar-les en una safata de forn.

  • PAS 2

    Posar al forn preescalfat a 225ºC i deixar que es rosteixin durant uns 30 minuts.

  • PAS 3

    Podem elaborar una vinagreta barrejant oli d'oliva amb una mica de vinagre, les Esencias de Ajo y Perejil Gallina Blanca amanir les verdures rostides o sino es poden servir tal com surten del forn.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online