VOL-AU-VENT DE MARISC

  • 40-60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer VOL-AU-VENT DE MARISC

  • PAS 1

    Estirar la massa de pasta de full i tallar cercles de la mida que volguem donar al vol-au-vent. Pintar-los amb el rovell d'ou. Tallar, un altre cop, cercles concèntrics de la mateixa mida sense estirar la massa i enganxar-los amb el rovell barrejat amb aigua. Coure al forn pre-escalfat a 200ºC.

  • PAS 2

    Ofegar la ceba picada. Afegir-hi el vi i deixar reduir. Afegir-hi els musclos i el salmó sense pell. Condimentar amb l'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolat. Tapar i coure fins que s'obrin els musclos. Reservar el caldo.

  • PAS 3

    Saltar les gambes en oli. Retirar-les i reservar-les. Afegir la farina i coure uns minuts. Afegir-hi a poc a poc el caldo de peix, la llet i el caldo reservat, colat. Remenar perquè no s'hi formin grumolls. Omplir amb aquesta barreja els vol-au-vents i gratinar-los 2 minuts abans de servir-los.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online