XAI A LA LLIMONA

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer XAI A LA LLIMONA

  • PAS 1

    Per a la marinada: rentar i treure la pell a la llimona, pelant-la en juliana. Reservar-la per a decorar. Exprémer el suc d'una llimona i barrejar-lo amb la resta de ratlladura de llimona. Afegir-hi el xerès, l'oli d'oliva, els alls aixafats, el julivert, les pastilles d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal esmicolades i el pebre i barrejar bé perquè emulsioni.

  • PAS 2

    Posar els filets de xai en una safata i regar-los amb la marinada, cobrir-los i deixar-los a la nevera una hora. Escórrer i reservar la marinada.

  • PAS 3

    Rostir els filets a la brasa o a la graella del forn molt calent. Donar-los la volta a meitat de cocció (cinc minuts per cada costat) i regar-los amb la marinada. Servir decorant amb les pells de llimona reservades.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online