XAI AMB NOUS

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer XAI AMB NOUS

  • PAS 1

    Tallar la carn a daus regulars. Pelar i talla a daus la pastanaga. Picar finament la ceba. Escalfar el forn a 175ºC. En una paella saltar la carn en l'oli durant tres minuts. Passar-la a una cassola amb tapa que es pugui posar al forn.

  • PAS 2

    Saltar les verdures en l'oli sobrant de la carn i posar-hi a sobre el xai. Condimentar. Barrejar les nous, el Caldo de Verdures Gallina Blanca i l'orenga. Regar la carn i tapar. Posar al forn i coure aproximadament una hora. Retirar, triturar les verdures del caldo de cocció. Barrejar amb la nata, el suc i la ratlladura de llimona.

  • PAS 3

    Servir el xai barrejat amb la nata enmig d'una corona d'arròs salvatge. Abocar-hi per sobre nous a trossos per a decorar.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online