AJO BLANCO

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    563,04kcal

  • Hidrats

    21,01g

  • Proteïnes

    8,22g

  • Greixos

    70,77g

Com fer AJO BLANCO

  • PAS 1

    Posar en remull la molla de pa en una mica de Caldo de Pollo Gallina Blanca.

  • PAS 2

    Triturar junt amb els dents d'all, les ametlles, l'oli, el vinagre, tot condimentat amb Avecrem Caldo de Pollo Granulado, fins aconseguir una crema fina. Afegir-hi més caldo si fós necessari.

  • PAS 3

    Passar pel passapurés i guardar a la nevera fins el moment de servir. Va acompanyat de raïm i es pot enriquir amb nata líquida.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online