CREMA D' "AJO BLANCO" AMB RAÏM

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA D' "AJO BLANCO" AMB RAÏM

  • PAS 1

    Remullar la molla de pa amb una mica de Caldo de Verdures Gallina Blanca mitja hora abans de la preparació. Mentres, pelar l'all, comprovar que les ametlles no tinguin cap pell i triturar-ho junt en una picadora fins aconseguir un puré. Posar el puré en un robot de cuina.

  • PAS 2

    Afegir el puré d'ametlles, l'oli, el vinagre, la sal i emulsionar. Afegir-hi el caldo a poc a poc (fer aquest procés a poc a poc per anar barrejant bé tots els ingredients). Guardar la crema resultant a la nevera tres hores abans de consumir-la.

  • PAS 3

    Pelar els granets de raïm i obrir-los per la meitat per a treure'n les llavors. Posar-los en un bol amb aigua i suc de llimona. Escórrer i assecar-los abans de fer-los servir. Remenar l'Ajo Blanco i servir-lo en bols individuals de ceràmica amb els granets de raïm per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online