"AJO BLANCO"

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer "AJO BLANCO"

  • PAS 1

    En un bol ampli posar les ametlles, el pa, l'all, el vinagre, l'oli i triturar-ho tot. Afegir-hi l'aigua, condimentar-ho amb un pessis d'Avecrem Caldo de Pollastre i barrejar-ho tot.

  • PAS 2

    Passar la crema per un colador xinès perquè quedi una textura més fina. Posar a la nevera i deixar-ho refredar.

  • PAS 3

    Tallar el pernil a tires fines. Rentar el raïm i partir els grans, si son massa grans.

  • PAS 4

    Servir el bols acompanyat de la guarnició.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online