Ingredients
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer AJO BLANCO DE MÀLAGA AMB MELÓ
-
PAS 1
Deixar macerar 24 hores l'ametlla pelada, els dents d'all, el pa, l'oli, un pessic d'AVECREM VERDURES, vinagre i una mica d'aigua. Un cop macerat passar-ho per la batedora i el colador xinès. Ha de quedar ben espès. Rectificar de sal i vinagre.
-
PAS 2
Per al sorbet de meló posar a fonc lent aigua amb el sucre i la glucosa. Quan estigui una mica espès afegir en fred la polpa del meló triturada. Llavors afegir-hi les clares d'ou muntades a punt de neu, barrejar-ho tot be i posar-ho a gelar.
-
PAS 3
Per al cruixent d'ametlla es fan servir 50 gr de clara d'ou, 100 gr de farina i ametlla picada. Triturar-ho tot i estendre la massa amb un corró. Llavors posar-ho al forn fins que es deshidrati.
-
PAS 4
Col.locar en un plat de sopa una bola de sorbet de meló, punxar un tros de cruixent d'ametlla a sobre del sorbet, afegir les panses moscatell al voltant i servir l'Ajo Blanco per sobre.