CREMA D' AJO BLANCO

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CREMA D' AJO BLANCO

  • PAS 1

    Picar els alls i les ametlles molt finament i abocar-les al morter. A mesura que es van picant s'hi va afegint oli i es continua picant. Quan la pasta estigui compacta abocar-la en un bol per amanides i afegir-hi l'aigua, el suc de mitja llimona i remenar-ho tot bé.

  • PAS 2

    Tallar el pa dur a trossos. Segons si l'Ajo Blanco es prendrà begut o en plat s'hi posarà mé so menys pa, variant entre 1/2 barra o una barra sencera.D esprés de tallat abocar a la barreja anterior fins que el pa estigui tou i ben xopat.

  • PAS 3

    Abocar tota la barreja en una bol apte per a batedora. Condimentar amb Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal i passar-ho tot fins que no quedin restes de pa. Un cop fet això conservar-ho a la nevera i prendre fred. Si e´s molt espès i es menja en plat es pot acompanyar de panses, crostonets de pa i dauets de pernil.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online