Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer ALVOCATS AMB CEVICHE DE MARISC
-
PAS 1
Rentar el marisc amb aigua freda i assecar amb un drap. Eliminar els caps i les closques (es poden congelar per a fer servir en una altra ocasió). Tallar les gambes en dos trossos i els llagostins en tres. Les gambetes, deixar-les senceres. Posar en un bol tot el marisc, barrejar-lo amb la mostassa, l'orenga, el suc de llimona, el vodka i el pebre mòlt. Cobrir amb paper film de cuina i reservar a la nevera dues hores.
-
PAS 2
Rentar i pelar la ceba. Picar junt amb el pebrot tallar a daus petits. En un bol gran barrejar les verdures amb els marisc, l'oli i condimentar-ho tot amb l'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal. Barrejar amb una cullera de fusta i enfarinar amb julivert i ciboulet. Tornar-ho a deixar a la nevera durant mitja hora,
-
PAS 3
Mentres, obrir els alvocats longitudinalment i treure'n el pinyol. Farcir el forat del pinyol amb el ceviche de marisc. Posar els alvocats en una safata sobre un llit d'enciams variats tallats en juliana.
-
PAS 4
Decorar amb l'ou desfilat i servir molt fred.