ALVOCATS AMB CEVICHE DE MARISC

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ALVOCATS AMB CEVICHE DE MARISC

  • PAS 1

    Rentar el marisc amb aigua freda i assecar amb un drap. Eliminar els caps i les closques (es poden congelar per a fer servir en una altra ocasió). Tallar les gambes en dos trossos i els llagostins en tres. Les gambetes, deixar-les senceres. Posar en un bol tot el marisc, barrejar-lo amb la mostassa, l'orenga, el suc de llimona, el vodka i el pebre mòlt. Cobrir amb paper film de cuina i reservar a la nevera dues hores.

  • PAS 2

    Rentar i pelar la ceba. Picar junt amb el pebrot tallar a daus petits. En un bol gran barrejar les verdures amb els marisc, l'oli i condimentar-ho tot amb l'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal. Barrejar amb una cullera de fusta i enfarinar amb julivert i ciboulet. Tornar-ho a deixar a la nevera durant mitja hora,

  • PAS 3

    Mentres, obrir els alvocats longitudinalment i treure'n el pinyol. Farcir el forat del pinyol amb el ceviche de marisc. Posar els alvocats en una safata sobre un llit d'enciams variats tallats en juliana.

  • PAS 4

    Decorar amb l'ou desfilat i servir molt fred.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online