Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer ALVOCATS AMB MOUSSE DE SALMÓ
-
PAS 1
Batre la crema de formatge i el suc de llimona fins a deixar-ho ben cremós. Picar el salmó ben fi i barrejar-lo amb l'anet picat i la crema de formatge. Condimentar amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolat i guardar aquesta crema en una mànega de pastisser sense boca a la nevera.
-
PAS 2
Barrejar l'oli amb la mostassa i una cullerada d'aigua tèbia. Abocar-hi un a mica de sal. Batre amb la forquilla per a emulsionar bé la salsa. Picar la ceba a daus petitets i afegir a la salsa. Reservar. Rentar les fulles d'enciam i deixar-les escórrer a la nevera perquè quedin ben cruixents.
-
PAS 3
Per a muntar les copes: pelar l'alvocat i treure'n el pinyol. Tallar cada meitat a làmines. Cobrir el fons de quatre copes amb fulles d'enciam cobrint també les parets. Col.locar les làmines d'alvocat al voltant, en forma de flor, i farcir l'interior amb la mousse de salmó.
-
PAS 4
Repartir la salsa per sobre i a sobre posar-hi una branqueta d'anet. Servir ben fred.