Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
Com fer MOUSSE DE PÈSOLS AMB MATÓ
-
PAS 1
Posar en remull la gelatina en aigua freda. Pelar i tallar a quarts la ceba. Picar-la 10 segons, velocitat 4. Abaixar amb l'espàtula i afegir-hi la mantega i els pèsols. Programar 10 minuts a 100ºC, velocitat 2.
-
PAS 2
Afegir-hi el Caldo de Verduras Gallina Blanca y una mica de sal i pebre. Coure 15 minuts a 100ºC, velocitat 1. Deixar refredar una mica i triturar uns minuts a velocitat 8. Afegir-hi els rovells i la gelatina remullada i escorreguda. Remenar 5 minuts a 90ºC, velocitat 2.
-
PAS 3
Deixar refredar la crema uns minuts. Afegir-hi el mató o remenar un minut a velocitat 4. Deixar refredar i servir la mousse amb un entrant lleuger, acompanyada de pa integral i decorada amb un top de mató.