AMANIDA DE BLEDES I PASTA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA DE BLEDES I PASTA

  • PAS 1

    Posar a coure les penques de les bledes netes i sense fils, tallades en juliana, en una olla de vapor amb aigua i sal. En una altra olla coure la pasta Tradición El Pavo i refredar-la.

  • PAS 2

    fer una vinagreta amb l'oli, uns dent d'all picada, el vinagre, pebre, julivert, pebre vermell dolç, un pessic d'AVECREM VERDURES i el rovell de l'ou picat. Deixar macerar.

  • PAS 3

    Tallar la part verda de les bledes en juliana fina i coure-les en una paella amb oli i una dent d'all tallada a làmines. Afegir la pasta i posar al punt de sal.

  • PAS 4

    Posar al fons del plat les fulles d'enciam netes, per sobre abocar el saltat de bledes i pasta, per sobre posar les penques i finalment la clara d'ou ratllada i la vinagreta.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online