AMANIDA DE PASTA

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA DE PASTA

  • PAS 1

    Bullir la pasta Tradición El Pavo en abundant aigua amb sal i una fulla de llorer. Escórrer i reservar (perquè no s'enganxi tirar-hi un rajolí d'oli).

  • PAS 2

    Abocar en un bol la pasta ja freda (la podem esbandir a l'hora d'escórrer-la) i afegir-hi el formatge i el pernil.

  • PAS 3

    Preparació de la salsa: Abocar un raig generós de mostassa en el vas de la batedora i anar-hi afegint l'oli a poc a poc perquè vagi lligant sense deixar de batre (molt de compte, que es pot tallar). Afegir tant oli com quantitat de salsa es vulgui. El truc és anar afegint oli a poc a poc. Amb paciència afegir-hi tambe la resta d'ingredients: un rajolí de ketchup, la cullerada de mel, un pessic d'AVECREM VERDURES i un rajolí de vinagre. Anar-la probant fins a trobar-la al gust.

  • PAS 4

    Quan la salsa estigui a punt, abocar-la per sobre de la pasta i... a menjar! Un consell: està més bona freda.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online