Ingredients
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
Com fer AMANIDA DE PASTA
-
PAS 1
En una olla, posar a bullir l'aigua, les fulles de llorer i la pastilla de Avecrem Caldo de Pollo.
-
PAS 2
Posa a bullir aigua amb un rajolí d'oli i una fulla de llorer. Els experts indiquen un litre d'aigua per cada 100 gr. de pasta. Quan comenci a bullir, afegeix una pastilla d' Avecrem Caldo de Pollo i quan torni al punt d'ebullició aboca-hi la pasta.
-
PAS 3
Abocar-hi la pasta Tradición El Pavo en aigua bullint i deixar bullir el temps que recomani el paquet de pasta (uns 10 minuts).
-
PAS 4
Quan estigui cuita, segons el temps que indiqui l'envàs, escorre-la i refresca-la amb aigua freda per evitar que quedi rígida.
-
PAS 5
Escórrer la pasta i barrejar amb el blat de moro, el formatge i el pernil. S'hi pot afegir tot el que es vulgui.
-
PAS 6
Talla la ceba, els ous cuits i els tomàquets en trossos petits i afegeix-los a la pasta.
-
PAS 7
Amanir amb un bon oli d'oliva i ja està preparada l'amanida!
-
PAS 8
Pots incorporar pernil dolç, tonyina, blat de moro i tot el que la teva imaginació et dicti. Deixa reposar a la nevera, les amanides de pasta són més bones fredes.
-
PAS 9
Quan la serveixis, amaneix-la amb un bon oli d'oliva.