AMANIDA DE PASTA

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA DE PASTA

  • PAS 1

    En una olla, posar a bullir l'aigua, les fulles de llorer i la pastilla de Avecrem Caldo de Pollo.

  • PAS 2

    Posa a bullir aigua amb un rajolí d'oli i una fulla de llorer. Els experts indiquen un litre d'aigua per cada 100 gr. de pasta. Quan comenci a bullir, afegeix una pastilla d' Avecrem Caldo de Pollo i quan torni al punt d'ebullició aboca-hi la pasta.

  • PAS 3

    Abocar-hi la pasta Tradición El Pavo en aigua bullint i deixar bullir el temps que recomani el paquet de pasta (uns 10 minuts).

  • PAS 4

    Quan estigui cuita, segons el temps que indiqui l'envàs, escorre-la i refresca-la amb aigua freda per evitar que quedi rígida.

  • PAS 5

    Escórrer la pasta i barrejar amb el blat de moro, el formatge i el pernil. S'hi pot afegir tot el que es vulgui.

  • PAS 6

    Talla la ceba, els ous cuits i els tomàquets en trossos petits i afegeix-los a la pasta.

  • PAS 7

    Amanir amb un bon oli d'oliva i ja està preparada l'amanida!

  • PAS 8

    Pots incorporar pernil dolç, tonyina, blat de moro i tot el que la teva imaginació et dicti. Deixa reposar a la nevera, les amanides de pasta són més bones fredes.

  • PAS 9

    Quan la serveixis, amaneix-la amb un bon oli d'oliva.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online