AMANIDA DE PASTA EN TOMÀQUET

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA DE PASTA EN TOMÀQUET

  • PAS 1

    Rentar i asssecar els tomàquets o els pebrots. Tallar la tapa superior i resrevar-la. Buidar les llavors i condimentar-los per dins. Posar els tomàquets cap per avall i reservar-los. Coure al dente la pasta Tradición El Pavo escollida, amb força aigua i sal. Escórrer-la i reservar-la.

  • PAS 2

    Picar molt fina la ceba, tallar l'all en quatre parts i saltar-lo en l'oli i la ceba. Retirar l'all.

  • PAS 3

    Picar l'alfàbrega i barrejar-la amb la pasta. Afegir-hi els pinyons, l'oli i la ceba. Salpebrar i farcir els tomàquets o pebrots. Servir com entrant.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online