Ingredients
Com fer AMANIDA D'ENDÍVIES AMB ESCUMA DE FORMATGE
-
PAS 1
Preparar l'escuma de formatge: posar en un bol la salsa de formatge blau Avecrem. Exprémer la llimona i afegir el suc a la salsa. Batre amb varilles elèctriques fins que quedi ben fina. Anar-hi afegint la nata líquida i continuar batent fins que la salsa comenci a espessir. Guardar a la nevera.
-
PAS 2
Rascar les pastanagues sota l'aixeta. Ratllar-les fines i posar-les al bol per amanides. Passar les endívies per aigua i eliminar-ne les fulles fetes malbé. Guardar les fulles més grans per a decorar i la resta picar-les en juliana per sobre de les pastanagues.
-
PAS 3
Picar una mica els anacards i repartir-los per sobre l'amanida, remenant-la amb dues culleres per fusta. Afegir la salsa en quatre piles i per sobre tirar-hi les panses. Servir de seguida perquè la salsa no es desmunti.