AMANIDA D'ENDÍVIES AMB ESCUMA DE FORMATGE

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA D'ENDÍVIES AMB ESCUMA DE FORMATGE

  • PAS 1

    Preparar l'escuma de formatge: posar en un bol la salsa de formatge blau Avecrem. Exprémer la llimona i afegir el suc a la salsa. Batre amb varilles elèctriques fins que quedi ben fina. Anar-hi afegint la nata líquida i continuar batent fins que la salsa comenci a espessir. Guardar a la nevera.

  • PAS 2

    Rascar les pastanagues sota l'aixeta. Ratllar-les fines i posar-les al bol per amanides. Passar les endívies per aigua i eliminar-ne les fulles fetes malbé. Guardar les fulles més grans per a decorar i la resta picar-les en juliana per sobre de les pastanagues.

  • PAS 3

    Picar una mica els anacards i repartir-los per sobre l'amanida, remenant-la amb dues culleres per fusta. Afegir la salsa en quatre piles i per sobre tirar-hi les panses. Servir de seguida perquè la salsa no es desmunti.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online