Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer AMANIDA TÈBIA DE LLAGOSTINS A LA VINAGRETA
-
PAS 1
Rentar els llagostins i pelar-los. Reservar les cues a la nevera i posar les closques en un pot amb un litre d'aigua, sal i una fulla de llorer. Deixar coure 15 minuts i colar aprofitant el caldo per a coure l'arròs, deixant-lo al dente. Quan el caldo bulli un altre cop, abocar-hi l'arròs prèviament rentat per a eliminar-ne el midó. Passar a un escorredor fins que es refredi.
-
PAS 2
Preparar la salsa vinagreta; en un bol barrejar amb les varilles l'oli i el vinagre. Afegir-hi la mel i un amica d'almívar de la pinya. Salar una mica i finalment afegir-hi la salsa de soja. Tallar dues rodanxes de pinya a dauets petits i deixar-los macerar en la salsa.
-
PAS 3
Rentar i picar el cor de la xicoire en juliana. Passar-la per una centrifugadora iy reservar-la a la nevera perquè estigui ben cruixent. Pelar la ceba tendra i picar-la. Saltar-la en una paella amb oli durant cinc minuts a foc suau fins que quedi transparent. Picar els llagostins i saltar-los durant dos minuts en una paella, fins que agafin un to rosat. Condimentar-los amb una pastilla Avecrem peix. Barrejar l'arròs amb els llagostins i escalfar una mcia. Omplir un motllo de corona o rodó mitjà i abocar-lo en el plat de presentació. Per a servir: formar un volcà amb la pinya i la salsa. Envoltar el volcà amb la xicoira picada i cobrir-ho tot amb la salsa de pinya. Decorar amb la resta de pinya.