LLAGOSTINS AL CAVA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer LLAGOSTINS AL CAVA

  • PAS 1

    Posar en una olla mitjana els llagostins (prèviament rentats i nets) i cobrir-los d'aigua. Afegir-hi algunes fulles de llorer (opcional) i el suc d'una llimona i deixar-ho durant 20 minuts. Es poden tallar els fils de les potes i els bigotis. Si es prefereix es pot fer servir una cassola de fang per a fer-los al forn amb més paciència (la salsa quedarà més gustosa)

  • PAS 2

    En un vas de batedora barrejar l'oli, el cava i la farina fins que quedi una pasta homogènia que més tard s'abocarà sobre els llagostins.

  • PAS 3

    Afegir-hi després les terrines d'Esencias de Ajo y Perejil Gallina Blanca i deixar a foc mig-baix durant 20 minuts, remenant fins que la salsa adquireixi consistència.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online