BOTIFARRES AL CAVA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BOTIFARRES AL CAVA

  • PAS 1

    Punxar la pell de les botifarres amb una forquiilla. Posar un raig d'oli en una paella al foc i afegir-hi les botifarres. Cobrir amb cava, afegir-hi l'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal i deixar-les coure 5 minuts a foc suau tapades.

  • PAS 2

    Donar-los la volta i coure-les tapades 3 minuts més. Destapar la paella i deixar cuinar fins que s'evapori. Deixar que les botifarres agafin color, mirant que no es cremin, donant-los la volta.

  • PAS 3

    Mentres, rentar les patates, punxar-les, posar-les en un bol tapades amb un plat i coure-les al microones a 750 w durant uns 5 minuts aproximadament, fins que estiguin toves. Tallar les patates per la meixat i posar-les en plats junt amb la botifarra.

  • PAS 4

    Desglassar els sucs de la paella amb una mica d'aigua i bullir fins que agafin consistència de salsa. Regar amb el suc la botifarra i la patata.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online