AMANIDA VARIADA AMB OU, FORMATGE, CARXOFES I XAMPINYONS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA VARIADA AMB OU, FORMATGE, CARXOFES I XAMPINYONS

  • PAS 1

    Coure els ous durant uns 10 minuts en aigua amb sal. Refrescar-los de seguida amb aigua freda. Pelar-los i deixar-los refredar. Netejar les carxofes, retirar-los les fulles i el tronc, deixant només els cors. Rentar-les i coure-les durant 20 minuts en aigua amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo i un raig de suc de llimona.

  • PAS 2

    Retirar-les, deixar-les refredar i tallar-les a quarts. Netejar els raves, rentar-los bé i partir-los a rodanxes molt fines, sense pelar-los. Reservar-ne un per a decorar al final. Netejar bé el fonoll i tallar-lo també a tires fines.

  • PAS 3

    Escalfar l'oli en una paella i afegir-los. Condimentar i saltar durant 5 minuts, remenant sovint amb una cullera de fusta. Escórrer i deixar refredar.

  • PAS 4

    Barrejar totes les hortalisses preparades en un bol per amanides. Tallar el formatge a daus i afegir-lo. Tallar els ous a rodanxes i posar-los per sobre. Posar 2 cullerades maionesa al centres de l'amanida i escampar-hi per sobre les fines herbes.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online