ÀNEC A LA TARONJA AMB RAÏM

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer ÀNEC A LA TARONJA AMB RAÏM

  • PAS 1

    Pica la verdura i colar-la en una safata de forn junt amb el sofregit d'hortalisses i el Tomate Frito Gallina Blanca. Salpebrar l'ànec ja net amb les pastilles Avecrem Caldo de Pollastre i posar-hi a dins mitja taronja. Exprémer la resta de taronges per sobre junt amb la mitja llimona i mullar-ho tot amb el Caldo de Pollastre i el vi blanc. Abocar per sobre un raig d'oli i coure al forn a 175º durant una hora o fins que l'ànec estigui fet. Salsejar-lo de tant en tant perquè no quedi ressec.

  • PAS 2

    Passat aquest temps, retirar l'ànec i preparar la salsa amb la resta de cocció. Per a fer-ho, afegir a la safata el licor de poma escalfant-lo uns minuts. Desenganxar el fons de la cassola i passar-ho tot a un pot, afegir-hi la farina dissolta en una mica de caldo i deixar-ho coure 5 minuts. A continaució passar-ho pel colador xinès.

  • PAS 3

    Servir l'ànec tallat per la meitat, sense la carcassa, i salsejar-lo. Acompanyar el plat d'una guarnició de grills de taronja i granets de raïm saltats amb mantega. La resta de salsa posar-la en una salsera apart.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online