Ingredients
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
Com fer ARRÒS AMB BACALLÀ I BOLETS
-
PAS 1
Dessalar el bacallà en aigua durant 24 hores, canviant-li l'aigua cada 6. Posar els bolets a rehidratar en un recipient amb el vi blanc durant 2 hores. Coure les patates amb pell en força aigua durant 40 minuts. En una paella fegir els alls picats ben fins, afegir-hi els bolets escorreguts, el bacarrà esmicolar i ofegar-ho tot. Afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca, el safrà torrat i l'arròs, abocar-hi el Caldo de Pescado Gallina Blanca i la sal i coure-ho durant 20 minuts, 5 a foc fort i 15 a foc mig. A mitja cocció afegir-hi les patates tallades a rodanxes i el pebrot morrón tallat a tires. Deixar reposar tapat durant 5 minuts.