ARRÒS AMB CALAMARS I GAMBES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer ARRÒS AMB CALAMARS I GAMBES

  • PAS 1

    Netejar i tallar els calamars a trossets.

  • PAS 2

    Posar oli d'oliva en una paella o cassola i fregir la ceba fins que estigui daurada. Posar-hi els espàrrecs i remenar-ho. Afegir els calamars i ofegar. Abocar-hi llavors el Tomate Frito Gallina Blanca i remenar fins que totes els ingredients d'impregnin bé.

  • PAS 3

    Afegir 1 lt d'aigua calenta i deixar-ho bullir 10 o 15 minuts. Abocar-hi les 2 pastilles de Avecrem Peix -30% de sal, el safrà o el colorant i els 300 gr d'arròs. Deixar-ho bullir 20 minuts.

  • PAS 4

    2 minuts abans d'acabar la cocció s'hi afegeixen les gambes.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online