Ingredients
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
Com fer ARRÒS AMB CALAMARS I GAMBES
-
PAS 1
Netejar i tallar els calamars a trossets.
-
PAS 2
Posar oli d'oliva en una paella o cassola i fregir la ceba fins que estigui daurada. Posar-hi els espàrrecs i remenar-ho. Afegir els calamars i ofegar. Abocar-hi llavors el Tomate Frito Gallina Blanca i remenar fins que totes els ingredients d'impregnin bé.
-
PAS 3
Afegir 1 lt d'aigua calenta i deixar-ho bullir 10 o 15 minuts. Abocar-hi les 2 pastilles de Avecrem Peix -30% de sal, el safrà o el colorant i els 300 gr d'arròs. Deixar-ho bullir 20 minuts.
-
PAS 4
2 minuts abans d'acabar la cocció s'hi afegeixen les gambes.