ARRÒS AMB CROSTA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer ARRÒS AMB CROSTA

  • PAS 1

    Tallar les carns a trossos i escalfar una mica d'oli en una cassola de fang. Fregir-hi la carn. Un cop daurada, afegir-hi el tomàquet. En un morter, aixafar el safrà amb una mica de caldo GALLINA BLACNA. Afegir el caldo a la cassola i deixar-lo coure a foc mig uns 10 minuts. Rectificar de sal.

  • PAS 2

    Afegir l'arròs i deixar coure fins que hagi absorvit tot el líquid. Retirar.

  • PAS 3

    Batre els ous i abocar-los per sobre de l'arròs. Posar la cassola al forn a 180ºC fins que els ous quallin i es daurin. Servir a la mateixa safata.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online