ARRÒS AMB ESPINACS I FORMATGE

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer ARRÒS AMB ESPINACS I FORMATGE

  • PAS 1

    Bullir els espicans blancs congelats en aigua calenta durant 10 minuts. Retirar a un colador i deixar-los escórrer premsant-los amb una cullera fins que deixin anar tota l'aigua. Rentar l'arròs en diverses aigues i deixar-lo escórrer.

  • PAS 2

    Pelar i tallar el porro a rodanxes finetes. Ofegar-lo amb oli en una cassola baixa sense que agafi color. Afegir l'all premsat i remenar amb una espàtula. Afegir l'arròs i sofregir uns minuts.

  • PAS 3

    Afegir els espinacs, remenar una mica amb l'espàtula i salar. Regar amb el Caldo de Verdures Gallina Blanca i deixar coure fins que es consumeixi, a foc mig.

  • PAS 4

    Batre els ous i barrejar-los amb el formatge parmesà. Condimentar amb un pessic de sal, pebre blanc i nou moscada. Repartir-ho per sobre de l'arròs. Tapar i deixar que avabi de quallar a foc suau.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online