Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
Com fer Arròs de cigales amb trompetes
-
PAS 1
Separar el cos i el cap de les cigales, reservant els primers al congelador. Posar els caps, mitja ceba, el porro, el fonoll i la pastilla d' Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal en una cassola amb 1 l d'aigua i portar a ebullició uns 20 minuts. Colar i reservar. Reservar els caps de cigala.
-
PAS 2
Per a l'arròs, sofregir en una cassola l'altra meitat de la ceba picada i els alls picats. Quan estiguin ben sofregits afegir el tomàquet i seguir sofregint. Al cap d'uns minuts incorporar els bolets nets i tallats a trossos regulars, així com l'arròs. Donar unes voltes perquè tot s'uneixi i començar a mullar-ho amb el caldo bullint. Cal anar afegint el caldo a poc a poc, a mesura que l'arròs l'absorbeixi, i anar removent l'arròs delicadament. Coure uns 16 o 17 minuts, fins que l'arròs estigui gairebé fet i deixar reposar.
-
PAS 3
Mentrestant, recuperar les cues de cigala mig congelades, cosa que ajudarà a pelar-les. Saltejar-les en una paella amb una mica d'oli d'oliva i una mica de sal. Posar al forn els caps uns 2 minuts. Quan l'arròs ja estigui al punt afegir-hi un bon rajolí d'oli i barrejar bé perquè lligui amb el caldo espès. Rectificar de sal, servir al plat i decorar amb les cues i els caps de cigala.