ARRÒS ESTIL PILAF

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ARRÒS ESTIL PILAF

  • PAS 1

    Escalfar l'oli a foc molt lent en una cassola o paella. Ofegar-hi els pinyons i l'arròs.

  • PAS 2

    Abocar-hi el Caldo de Pollo Gallina Blanca (mai una quantitat superior a dues vegades el volum d'arròs) i les panses. Remenar i abaixar el punt d'ebullició. Coure durant 18 minuts o fins que hagi abosorbit el caldo. També es pot coure a l'olla a pressió.

  • PAS 3

    Comprobar el punt de sal i reforçar amb un pessic d'Avecrem, si cal. Tapar l'arròs durant 4-5 minuts. Remenar amb dos forquilles per a separar bé els grans. Servir com a acompanyament.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online