XURRASCO IMPROVISAT AL FORN ESTIL CHAO

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer XURRASCO IMPROVISAT AL FORN ESTIL CHAO

  • PAS 1

    Nota: Aquest xurrasco estava pensat per a una barbacoa, però la pluja ha canviat el pla. Fet al forn també queda molt bó.

  • PAS 2

    Abocar en un recipient un rajolí abundant d'oli i afegir-hi l'all i el julivert picat no molt fi. Áfegir-hi també els dos claus d'olor i reservar, remenant-ho de tant en tant.

  • PAS 3

    En un recipient ampli abocar la canyella i el suc de taronja. També s'hi pot afegir una mica de El Caldo de Pollo bajo en sal Gallina Blanca. Remenar bé.

  • PAS 4

    Introduir el xurrasco al recipient del suc i deixar-lo macerar durant 1 hora com a mínim.

  • PAS 5

    En un recipient apte per al forn abocar un raig d'oli per la superfície i posar-hi el xurrasco. Posar-ho al forn preescalfat a 200ºC i coure-ho a una temperatura d'uns 180ºC durant 1 hora i 15 minuts aproximadament, donant-li la volta vàries vegades al dia.

  • PAS 6

    Passats 25 minuts de cocció afegir-hi les patates, que han de ser d'una mida similar a un ou de gallina. A sobre de cada patata abocar un rajolí d'oli. Amb això aconseguirem que s'enganxi la sal Maldon que posarem per sobre la patata (només una miqueta). Mentre es rosteix la carn, anar-la regant amb el suc que ha estat macerant i amb el Caldo de Pollo bajo en sal Gallina Blanca tante vegades com es calgui.

  • PAS 7

    Mentres, en una paella amb rajolí d'oli, daurar molt bé els bitxos mirant que no es cremin.

  • PAS 8

    Afegir l'oli de daurar els bitxos al recipient on tenim la salsa d'all i julivert.

  • PAS 9

    Quan acabi el rostit o quan estigui al gust del cuiner, treure'l del forn.

  • PAS 10

    Emplatar posant el xurrasco i les patates afegint-hi la salsa d'all i julivert per sobre (traient abans els claus). Afegir-hi també unes escates, molt poquetes, de Sal Maldon.

  • PAS 11

    Per a acabar posar dues salseretes, una amb la salsa d'all i julivert i l'altra amb sal Maldon perquè cada comensal pugui fer servir aquests ingredients lliurement. Servir calentet.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online