BACALLÀ A LA MOSTASSA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BACALLÀ A LA MOSTASSA

  • PAS 1

    Untar el bacallà amb la mostassa i una mica de pebre blanc mòlt. Reservar.

  • PAS 2

    Triturar les pastilles de Caldo de Peix Avecrem amb el julivert, el suc de la llimona i el pa ratllat, 10 segons, a velocitat 4.

  • PAS 3

    Posar el bacallà en un tros gran de paper d'alumini i cobrir amb la salsa. Tancar formant un paqeut hermètic, doblegant les vores sobre si mateixes. Fer un paquet pel comensal (papillotte).

  • PAS 4

    Escalfar 1 litre d'aigua 5 minuts a temperatura Varoma, velocitat 2. Posar el papillotte dins el recipient Varoma, col.locar a la base, tapar i coure cada papillotte 15 minuts, a tempewratura Varoma, velocitat 3. Servir al moment amb guarnició de verdures o patates cuites.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online