Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
Com fer BACALLÀ A LA MOSTASSA
-
PAS 1
Untar el bacallà amb la mostassa i una mica de pebre blanc mòlt. Reservar.
-
PAS 2
Triturar les pastilles de Caldo de Peix Avecrem amb el julivert, el suc de la llimona i el pa ratllat, 10 segons, a velocitat 4.
-
PAS 3
Posar el bacallà en un tros gran de paper d'alumini i cobrir amb la salsa. Tancar formant un paqeut hermètic, doblegant les vores sobre si mateixes. Fer un paquet pel comensal (papillotte).
-
PAS 4
Escalfar 1 litre d'aigua 5 minuts a temperatura Varoma, velocitat 2. Posar el papillotte dins el recipient Varoma, col.locar a la base, tapar i coure cada papillotte 15 minuts, a tempewratura Varoma, velocitat 3. Servir al moment amb guarnició de verdures o patates cuites.