BACALLÀ AMB ESPINACS

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BACALLÀ AMB ESPINACS

  • PAS 1

    Dessalar el bacallà durant 24 hores en aigua, canviant-la almenys 2 cops. Deixar-lo escórrer sobre paper absorvent. Rentar els espinacs tallant-ne primer les tiges i passar-los per vàreis aigües per a treure'n tota la sorra. Escórrrer. Picar la ceba a daus molt petits i ofegar en una paella amb una mica d'oli. Llavors, afegir-hi els espinacs i condimentar amb AVECREM VERDURES, deixant a foc molt suau perquè es cogui lentament.

  • PAS 2

    Tallar les patates, a daus petits i salar-les. Passar-les per farina lleugerament i fregir-les amb la resta d'oli ben calent. A mesura que es vagin daurant reirar-les amb un girapeix i posar-les en una cassola refractària per al forn (millor de fang) i reservar-les. Cobrir-les amb els espinacs un cop tendres. Reservar.

  • PAS 3

    Escórrer el bacallà, afegir-hi el pebre i enfarinar-lo. Llavors, fregir-lo en una paella a foc lent pels dos costats perquè vaig deixant anar el suc i posar-lo a la cassola, a sobre dels espinacs. A mig fregir afegir-hi els alls picats (sense deixar que es cremin) perquè agafi el sabor. Finalment, afegir aquest oli i el vas de llet per sobre i posar al forn durant 10 o 15 minuts a temperatura mitja (només encès per la part inferior).

  • PAS 4

    Servir molt calent en la mateixa cassola del forn.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online