BACALLÀ AMB PURÉ DE HORTALISSES

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BACALLÀ AMB PURÉ DE HORTALISSES

  • PAS 1

    Coure les patates en una mica d'aigua salada, escórrer-les i triturar-les junt amb el sofregit d'hortalisses, unes gotes de llimona i 3 cullerades d'oli d'oliva. Reservar. Bullir 1 lt d'aigua amb el vi i el gra d'all, afegir-hi el bacallà i coure'l durant 5 minuts. Escaldar els carbassons laminats molt fins, durant 30 segons, en aigua bullint condimentada amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Verdures. Deixar refredar. Posar al fons del plat el puré, per sobre el bacallà i decorar amb les làmines de carbassó.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online