BLANQUETA AMB POMES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BLANQUETA AMB POMES

  • PAS 1

    Tallar el bacon ia tires i cobrir la carn amb aquestes, condimentar-la amb l'Avecrem Caldo de Carn i enfarinar-la.

  • PAS 2

    Fregir la carn amb oli a la mateixa olla a pressió on es courà. Afegir-hi la ceba tallada en quatre trossos, els alls sencers, les pomes partides per la meitat (amb la pell i sense el cor), 1 pastilla d'Avecrem Caldo de Carn, nou moscada, llorer, pebre i el vi blanc.

  • PAS 3

    Tapar l'olla i coure 25-30 minuts des del moment que puja la peça. Tallar la carn a trossos per a servir-la i acompanyar amb les pomes o un puré un puré que es pot fer amb elles.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online