ESPINACA AMB POMES I PINYA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ESPINACA AMB POMES I PINYA

  • PAS 1

    Pelar les pomes i trure'n el cor. Tallar-les a grills i rostir-les al form mig durant uns 10 minuts. Reservar-les per a més tard.

  • PAS 2

    Treure les tiges i les arrels dels espinacs, rentar-los en aigua freda abundant.

  • PAS 3

    Posar en una olla el mínim d'aigua a escalfar, condimentar-la amb les pastlles d'VECREM VERDURES i tant bon punt comencin a bullir afegir-hi els espinacs. Abaixar el foc qua agafi pressió i coure durant 3 minuts.

  • PAS 4

    Refredar sota l'aixeta i obrir, escórrer els espinacs i barrejar-los amb la pinya tallada a dauets petits. Posar-ho en una safata de forn, cobrir-ho amb les pomes i abocar-hi per sobre les llavors de sèsam. Posar-ho al forn amb al gratinador encès i deixar-ho fins que la superfície quedi daurada.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online