Ingredients
Com fer SALMÓ AMB POMES
-
PAS 1
Per a la guarnició pelar dues pomes, tallar-les al gust, enfarinar-les i fregir-les fins que estiguin daurades. Escórrer-les en un paper de cuina i reservar-les. Per a la gelea de poma, el dia abans rentar les pomes granny smith sense pelar i amb el cor. Tallar-les a daus i cuinar-les en un vaset d'aigua durant uns 20 minuts. Tamisar-les i tornar-les a posar a la cassola.
-
PAS 2
Pelar les llimones i treure'ls la pell blanca. Tallar en juliana la pell de la llimona i escaldar-la 2 minuts en aigua calenta. Esprémer el suc de 3 i 1/2 llimones i reservar l'altre meitat. Barrejar el puré de poma amb el sucre glas i el suc i deixar-ho coure a foc viu sense deixar de remenar. Aromatitzar amb gingebre.
-
PAS 3
Barrejar la salsa de soja amb 1 cullerada d'oli, els alls premsats, el sucre morè i un pessic d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal ben esmicolada. Untar les supremes de salmó amb aquesta barreja.
-
PAS 4
Escalfar una mica d'oli en una paella i fregir-hi el peix 4 minuts per cada costat. Servir les supremes de salmó amb la gelea de poma i les pomes fregides.