BRAÇ DE GITANO DE PATATA I TONYINA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BRAÇ DE GITANO DE PATATA I TONYINA

  • PAS 1

    En una olla posar l'aigua, la llet, l'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolat, el pebre i una cullerada de mantega. Quan arrenqui el bull apartar del foc i abocar-hi els flocs de puré de patata, remenant amb una cullera. Afegir la resta de mantega i deixar-lo refredar una mica.

  • PAS 2

    Barrejar el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca amb el pebrot morrón picat, la tonyina esmicolada, les olives picades i l'ou dur també picat.

  • PAS 3

    Estendre el puré a sobre d'una bossa de plàstic. Posar el farcit a sobre del puré i fer un rotlle amb l'ajuda de la bossa de plàstic. Posar el braç a sobre d'una safata allargada i cobrir-lo de maiones. Decorar-lo amb enciam picat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online