BROQUETES DE LLAGOSTINS AL CURRY

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer BROQUETES DE LLAGOSTINS AL CURRY

  • PAS 1

    Rentar i treure els extrems als porros.Tallar el tros blanc en juliana i ruixar-lo amb una mica d'oli i suc de taronja. Reservar-lo a la nevera. Rentar i pelar els llagostins. Reservar les cues, i les closques posar-les en un pot. Picar la part verda dels porros i afegir-hi les closques del marisc. Regar-les amb un rajolí d'oli i posar el pot a foc suau amb un pessic de sal i llorer, remenant amb una cullera. Passats cinc minuts cobrir amb aigua i deixar coure durant 20 minuts perquè el caldo es redueixi. Triturar la barreja i colar el caldo per un colador xinès fi. Reservar-lo.

  • PAS 2

    Mentres, pelar els tomaquets de la següent manera: Posar un pot amb un litre d'aigua a bullir. Retira-lo del foc i abocar-hi els tomàquets per a escaldar-los durant un minut. Retira-los del foc amb compte i quan estiguin tebis pelar-los. Rentar l'api i treure'n els fils. Tallar-lo a rodanxes d'un dit de gruix i reservar-lo. Fer les broquetes clavant un llagostí, un tomàquet i un trosset d'api. Reservar les 8 broquetes a la nevera (dues per persona) i condimentar-les amb pebre de Caiena.

  • PAS 3

    Untar amb oli una paella i posar-la al foc. Fregir-hi les broquetes pels dos costats, col.locar a la safata de presentació i mantenir-la calenta. A la mateixa paella, afegir el caldo de les closques, dissoldre la maizena i fer-ho bullir fins que comenci a espessir, afegint-hi el curry i un pessic de sal. Afegir-hi la nata, remenant amb una cullera de fusta i deixant coure durant 5 minuts. Ruixar les broquetes amb aquesta salsa i decorar-les amb el porro picat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online