BUNYOLS A LA XOCOLATA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BUNYOLS A LA XOCOLATA

  • PAS 1

    Posar en un pot la mantega, la culleradeta de sucre i els 300 ml d'aigua. Posar-ho al foc i fer-ho bullir. Remenar constantment. Retira i abocar-hi a poc a poc la farina, sense deixar de remenar.

  • PAS 2

    Tornar a posar el pot al foc i seguir batent amb la cullera de fusta fins que la massa estigui homogènia i es desprengui de les parets del pot. Llavors, retira-la i posar-la en un pot al bany Maria amb aigua freda perquè es vagi refredant.

  • PAS 3

    Afegir els ous a la massa un a un. Posar piletes de massa a sobre de la safata de forn amb l'ajut d'una màniga pastissera. Coure al forn 200ºC durant 20 minuts. Reduir la temperatura a 170ºC i coure 10-12 minuts més. Apagar el forn i deixar refredar a dins. Muntar la nata. Farcir cada bunyol per sota. Fondre la xocolata al bany Maia i regar els bunyols i empolsinar-los amb les avellanes.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online