Ingredients
Com fer BUNYOLS A LA XOCOLATA
-
PAS 1
Posar en un pot la mantega, la culleradeta de sucre i els 300 ml d'aigua. Posar-ho al foc i fer-ho bullir. Remenar constantment. Retira i abocar-hi a poc a poc la farina, sense deixar de remenar.
-
PAS 2
Tornar a posar el pot al foc i seguir batent amb la cullera de fusta fins que la massa estigui homogènia i es desprengui de les parets del pot. Llavors, retira-la i posar-la en un pot al bany Maria amb aigua freda perquè es vagi refredant.
-
PAS 3
Afegir els ous a la massa un a un. Posar piletes de massa a sobre de la safata de forn amb l'ajut d'una màniga pastissera. Coure al forn 200ºC durant 20 minuts. Reduir la temperatura a 170ºC i coure 10-12 minuts més. Apagar el forn i deixar refredar a dins. Muntar la nata. Farcir cada bunyol per sota. Fondre la xocolata al bany Maia i regar els bunyols i empolsinar-los amb les avellanes.