BUNYOLS DE COLIFLOR

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BUNYOLS DE COLIFLOR

  • PAS 1

    Treure el tronc gruixut de la coliflor i tallar els arbrets. Submergir-los en aigua i rentar-los bé. Posar-los a coure en una cassola amb dos litres d'aigua. Afegir-hi els grans de comí i la sal. Quan arrenqui el bull abocar-i la coliflor i deixar-ho coure amb la cassola destapada fins que la coliflor estigui tendra però sencera. Retira deixar a sobre un escorredor perquè perdi tota l'aigua.

  • PAS 2

    Separar els rovells de les clares, deixant-les en el bol. Batre els rovells amb les varilles i afegir-hi la farina i lallet a poc a poc, fins aconseguir ua massa homogènia i espessa. Salpebrar lleuerament i afegir-hi el llevat en pols i el julivet picat.Tapar-ho i reservar-ho.

  • PAS 3

    Batre les clares amb un pessic de sal a punt de neu amb varilles elètiques fins deixar-les ben fermes. Afegir-hi la barreja de farina en dues o tres vegades amb moviments envolvents. Posara escalfar una paella fonda amb abundant oli.

  • PAS 4

    Sucar la coliflor a la pasta i anar-la fregint en petites tandes, donant-los la volta fins que quedin daurats per tot arreu. Escórrer sobre paper absorbent servir ben calent en una safata tapada, com a acompanyament o primer plat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online