BUNYOLS DE LLAGOSTINS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BUNYOLS DE LLAGOSTINS

  • PAS 1

    Treure la pell i les espines al peix i tallar-lo a trossos junt amb els llagostins. Reservar-los. Sofregir la ceba ben picada i afegir-hi el peix i els llagostins. Condimentar amb l'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal esmicolat.

  • PAS 2

    Torrar lleugerament la farina en una mica d'oli i afegir-hi la preparacio anterior i un pessic de llevat. Afegir-hi la llet fins formar una pasta compacta (que es desprengui de les parets de la paella).

  • PAS 3

    Retirar del foc i afegir-hi el rovell d'ou. Deixar refredar i amb dues culleretes formar bunyols petits.

  • PAS 4

    Passar-los per ou i pa ratllat i fregir-los en una paella amb oli calent. Servir-los acabats de fer, així o clavats en broquetes.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online