CALDERETA DE CIGRONS I XAI

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CALDERETA DE CIGRONS I XAI

  • PAS 1

    Posar la nit abans els cigrons en remull. Llavors colar-los i passar-los per aigua. Posar-los a coure en una olla coberta amb dos litres d'aigua amb sal. Quan arrenqui el bull començar a treure'n l'escuma fins que l'aigua quedi ben neta. Afegir-hi el comí i el porro pelat i tallat en dos. Continuar coent a foc mig i destapat.

  • PAS 2

    Afegir les costelles al caldo i continuar escumant. Pelar les patates i partir-les de manera irregular a sobre l'olla. Condimentar amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal esmicolada i una branca de romaní i continuar a foc mig.

  • PAS 3

    Mentres, pelar la ceba i pcar-la en juliana fina. Saltar en una paella amb oli i deixar estovar. Pelar la carbassa i tallar-la a daus. Afegir-la a la paella junt amb els alls laminats. Donar-los unes voltes amb la cullera i afegir-la a la cassola. Rectificar el punt de sal i pebre i deixar coure a foc suau fins que els cigrons estiguin ben tendres (almenys dues hores de cocció). Servir ben calent (Si es deixa reposar 24 hores,, retirar la capa de greix que s'haurà format en la superfície).

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online