CALDERETA DE PASTOR AMB PIT DE CABRIT

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CALDERETA DE PASTOR AMB PIT DE CABRIT

  • PAS 1

    En una cassola al foc posar oli i un cap d'alls sencera i amb pell una mica aixafada per les puntes. Deixar daurar una mica i afegir el llorer i el pit de cabrit salpebrat. Deixar daurar a foc moderat. Quan la carn quedi daurada afegir el vi blanc, tapar la cassola, i deixar coure a foc lent una mitja hora.

  • PAS 2

    En una cassola al foc posar oli i un cap d'alls sencera i amb pell una mica aixafada per les puntes. Deixar daurar una mica i afegir el llorer i el pit de cabrit salpebrat.

  • PAS 3

    Mentrestant, pelar les patates i trossejar-trencant. Afegir les patates al guisat amb el pebrot senser i salteu a foc suau durant uns 15 minuts. Piqueu en un morter o picadora els ingredients de la picada. Afegir al guisat diluint-lo amb un got de Caldo de Carne Gallina Blanca calent. Coure fins que les patates estiguin tendres. Afegir brou si ho requereix.

  • PAS 4

    Deixar daurar a foc moderat. Quan la carn quedi daurada afegir el vi blanc, tapar la cassola, i deixar coure a foc lent una mitja hora.

  • PAS 5

    Mentrestant, pelar les patates i trossejar-trencant. Afegir les patates al guisat amb el pebrot senser i salteu a foc suau durant uns 15 minuts.

  • PAS 6

    Piqueu en un morter o picadora els ingredients de la picada. Afegir al guisat diluint-lo amb un got de Caldo Casero de Carne Gallina Blanca calent. Coure fins que les patates estiguin tendres. Afegir brou si ho requereix.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online