CALDERETA DE PASTOR AMB PIT DE CABRIT

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CALDERETA DE PASTOR AMB PIT DE CABRIT

  • PAS 1

    En una cassola al foc posar oli i un cap d'alls sencera i amb pell una mica aixafada per les puntes. Deixar daurar una mica i afegir el llorer i el pit de cabrit salpebrat. Deixar daurar a foc moderat. Quan la carn quedi daurada afegir el vi blanc, tapar la cassola, i deixar coure a foc lent una mitja hora.

  • PAS 2

    En una cassola al foc posar oli i un cap d'alls sencera i amb pell una mica aixafada per les puntes. Deixar daurar una mica i afegir el llorer i el pit de cabrit salpebrat.

  • PAS 3

    Mentrestant, pelar les patates i trossejar-trencant. Afegir les patates al guisat amb el pebrot senser i salteu a foc suau durant uns 15 minuts. Piqueu en un morter o picadora els ingredients de la picada. Afegir al guisat diluint-lo amb un got de Caldo de Carne Gallina Blanca calent. Coure fins que les patates estiguin tendres. Afegir brou si ho requereix.

  • PAS 4

    Deixar daurar a foc moderat. Quan la carn quedi daurada afegir el vi blanc, tapar la cassola, i deixar coure a foc lent una mitja hora.

  • PAS 5

    Mentrestant, pelar les patates i trossejar-trencant. Afegir les patates al guisat amb el pebrot senser i salteu a foc suau durant uns 15 minuts.

  • PAS 6

    Piqueu en un morter o picadora els ingredients de la picada. Afegir al guisat diluint-lo amb un got de Caldo Casero de Carne Gallina Blanca calent. Coure fins que les patates estiguin tendres. Afegir brou si ho requereix.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online