Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
Com fer CALDERETA DE PASTOR AMB PIT DE CABRIT
-
PAS 1
En una cassola al foc posar oli i un cap d'alls sencera i amb pell una mica aixafada per les puntes. Deixar daurar una mica i afegir el llorer i el pit de cabrit salpebrat. Deixar daurar a foc moderat. Quan la carn quedi daurada afegir el vi blanc, tapar la cassola, i deixar coure a foc lent una mitja hora.
-
PAS 2
En una cassola al foc posar oli i un cap d'alls sencera i amb pell una mica aixafada per les puntes. Deixar daurar una mica i afegir el llorer i el pit de cabrit salpebrat.
-
PAS 3
Mentrestant, pelar les patates i trossejar-trencant. Afegir les patates al guisat amb el pebrot senser i salteu a foc suau durant uns 15 minuts. Piqueu en un morter o picadora els ingredients de la picada. Afegir al guisat diluint-lo amb un got de Caldo de Carne Gallina Blanca calent. Coure fins que les patates estiguin tendres. Afegir brou si ho requereix.
-
PAS 4
Deixar daurar a foc moderat. Quan la carn quedi daurada afegir el vi blanc, tapar la cassola, i deixar coure a foc lent una mitja hora.
-
PAS 5
Mentrestant, pelar les patates i trossejar-trencant. Afegir les patates al guisat amb el pebrot senser i salteu a foc suau durant uns 15 minuts.
-
PAS 6
Piqueu en un morter o picadora els ingredients de la picada. Afegir al guisat diluint-lo amb un got de Caldo Casero de Carne Gallina Blanca calent. Coure fins que les patates estiguin tendres. Afegir brou si ho requereix.