CALDO DE PEIX

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CALDO DE PEIX

  • PAS 1

    Posar una olla amb 2 litres d'aigua a foc. Afegir-hi les herbes i les espècies. Rentar les cebes i els alls i posar-los a l'olla sencers. Deixar-los coure a foc viu durant 1 hora, destapant l'olla al final perquè el líquid es redueixi gairebé a la meitat, traient l'escuma quan calgui.

  • PAS 2

    Rentar, netejar el peix i deixar-lo en remull unes hores. Posar-lo a l'olla i coure'l 15 minuts. Condimentar-lo amb 2 pastilles Avecrem Peix. Llavors deixar-lo reposar una hora.

  • PAS 3

    Colar el caldo per un tamís fi i afegir-hi el pa esmicolat, fent-ho coure tot un altre cop uns 10 minuts. Servi9r ben calent en bols individuals, decorat amb l'ou picat iel julivert.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online