CALDO DE PEIX

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CALDO DE PEIX

  • PAS 1

    Posar una olla amb 2 litres d'aigua a foc. Afegir-hi les herbes i les espècies. Rentar les cebes i els alls i posar-los a l'olla sencers. Deixar-los coure a foc viu durant 1 hora, destapant l'olla al final perquè el líquid es redueixi gairebé a la meitat, traient l'escuma quan calgui.

  • PAS 2

    Rentar, netejar el peix i deixar-lo en remull unes hores. Posar-lo a l'olla i coure'l 15 minuts. Condimentar-lo amb 2 pastilles Avecrem Peix. Llavors deixar-lo reposar una hora.

  • PAS 3

    Colar el caldo per un tamís fi i afegir-hi el pa esmicolat, fent-ho coure tot un altre cop uns 10 minuts. Servi9r ben calent en bols individuals, decorat amb l'ou picat iel julivert.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online