Ingredients
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
Com fer CANELONS DE BOLETS
-
PAS 1
Coure les plaques de canelons El Pavo. Deixar-les refredar i reservar-les a sobre d'un paper de cuina. En oli calent, ofegar el pollastre. Afegir-hi la ceba tallada en juliana, l'Avecrem Caldo de Pollastre i el pebre. Afegir-hi el vi i deixar-ho coure a foc lent durant 15 minuts. Triturar-ho tot i reservar-ho.
-
PAS 2
Preparar la beixamel de Mi Salsa Bechamel seguint les instruccions del sobre. Afegir-hi la resta de bolets prèviament saltats. Passar-la per la batedora i afegir dues cullerades de la salsa a la massa de carn.
-
PAS 3
Omplire els canelons amb el farciment i cobrir-los amb la salsa calenta. Coure'ls al forn durant 10 minuts a 150ºC. Servir-los calents.