CANELONS DE BOLETS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CANELONS DE BOLETS

  • PAS 1

    Coure les plaques de canelons El Pavo. Deixar-les refredar i reservar-les a sobre d'un paper de cuina. En oli calent, ofegar el pollastre. Afegir-hi la ceba tallada en juliana, l'Avecrem Caldo de Pollastre i el pebre. Afegir-hi el vi i deixar-ho coure a foc lent durant 15 minuts. Triturar-ho tot i reservar-ho.

  • PAS 2

    Preparar la beixamel de Mi Salsa Bechamel seguint les instruccions del sobre. Afegir-hi la resta de bolets prèviament saltats. Passar-la per la batedora i afegir dues cullerades de la salsa a la massa de carn.

  • PAS 3

    Omplire els canelons amb el farciment i cobrir-los amb la salsa calenta. Coure'ls al forn durant 10 minuts a 150ºC. Servir-los calents.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online