CANELONS DE XAMPINYONS

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CANELONS DE XAMPINYONS

  • PAS 1

    Coure els canelons El Pavo en aigua amb sal, seguint les indicacions del producte. Netejar els xampinyons i tallar-los. Reservar. Picar les escalunyes i daurar-les en mantega, afegir-hi els champinyons i condimentar. Retirar del foc i barrejar amb el paté. Farcir amb aquesta pasta els canelons i posar-los en unes safates refractàries.

  • PAS 2

    Fer una beixamel amb els ingredients de la salsa. Fondre la mantega, daurar-hi la farina, i sense deixar de remenar afegir-hi la llet i condimentar. Afegir-hi la nou moscada. Coure a foc baix, sense deixar de remenar fins que espessi (uns 9 minuts aproximadament).

  • PAS 3

    Abocar la beixamel per sobre dels canelons, escampar-hi formatge ratllat per sobre i gratinar durant 10 minuts abans de servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online